Laqqies spaarprogramma

Bij Djasa sta jij, onze klant, voorop. Dit blijkt gelukkig ook uit de hoge waardering die we krijgen via de Stichting Webwinkelkeur waar we bij aangesloten zijn.

We zijn natuurlijk altijd erg blij als je een bestelling bij ons plaatst. We belonen je daarom graag met ons exclusieve spaarprogramma waarmee je bij elke bestelling Laqqies ontvangt die je bij een volgende bestelling weer kunt inwisselen voor korting. De korting kan oplopen tot maar liefst 50%!

 

laqqies spaarprogramma

Hoe werkt het spaarprogramma?

Om te starten met het Laqqies spaarprogramma hoef je niets bijzonders te doen. Het enige dat je hoeft te doen is een account bij ons aanmaken. Voor het aanmaken van een account ontvang je automatisch al direct je eerste Laqqies als dank. Vervolgens ontvang je ze automatisch bij iedere bestelling die je bij ons plaatst. Je kunt ook je spaarsaldo nog verhogen door productreviews te schrijven. We belonen je hiervoor omdat wij graag horen wat je van onze producten vindt. Ook helpt het toekomstige klanten bij de aanschaf van onze producten als ze ervaringen van onze klanten lezen.

Voor iedere euro die je besteedt in onze webshop, ontvang je van ons 1 Laqqie en je ontvangt ze ook als je een account aanmaakt, voor productreviews en bij sommige tijdelijke acties.

De waarde van 100 Laqqies is € 5,00. Bij ieder product staat aangegeven hoeveel Laqqies je ontvangt en bij het afronden van een bestelling kun je ervoor kiezen om ze volledig of gedeeltelijk in te wisselen.

Als je inlogt via ‘Mijn Account’ kun je ook altijd je totale saldo raadplegen.

Kan ik mijn Laqqies weggeven of inwisselen voor geld?

Nee, het is niet mogelijk om ze in te wisselen voor contant geld. Je kunt ze alleen gebruiken door ze in te wisselen bij een bestelling zodat je korting ontvangt. Ze zijn exclusief aan jouw account gekoppeld, dus je kunt ze niet overdragen aan iemand anders.

Geldigheid

De gespaarde Laqqies zijn 1 jaar geldig. Zorg er dus voor dat je ze op tijd inwisselt!

Als je producten aan ons retourneert, worden ze uiteraard weer in mindering gebracht op je saldo.

Let op: als je een wholesale account hebt, ontvang je geen Laqqies omdat je dan al een flinke korting op onze producten krijgt.

 

 

 

De waardering van www.djasa-nagellak.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 71 reviews.