Groothandel nagelproducten en wimperlifting

DISTRIBUTEURS GEZOCHT voor GELACY , VICTORIA VYNN en LASH UP!

Op zeer korte termijn starten we met de verkoop van GELACY. Een nieuw product met alle voordelen van gel en acryl, maar dan zonder de nadelen.

Sinds kort zijn we ook exclusief importeur voor Nederland voor VICTORIA VYNN. De producten van Victoria zijn stijlvol, van een uitstekende kwaliteit maar voor een vriendelijke prijs. Victoria Vynn biedt een heel compleet assortiment van nagelproducten tot saloninrichting.

Heb je een groothandel en opleidingsmogelijkheden? Mail ons dan op info@djasa.nl en we nemen contact met je op!

De producten van Layla en Victoria Vynn zijn voor iedereen beschikbaar in onze webshop.

Voor nagelsalons hanteren we echter andere prijzen dan voor particulieren. Hiervoor heb je een wholesale account nodig.Om in aanmerking te komen voor een wholesale account verzoeken wij je om ons een branchegerelateerde inschrijving bij de Kamer van Koophandel of een certificaat nagelstyling te mailen nadat je een account hebt aangemaakt. Wij zullen vervolgens je account omzetten naar een wholesale account waarmee de groothandelsprijzen zichtbaar worden.

 

LASH UP!

LASH UP! is onze lijn voor wimperlifting.

Een serie kwaliteitsproducten voor een schappelijke prijs. Bij Lash Up! zorgen we voor gezonde wimpers. Wimpers zijn tenslotte heel kwetsbaar. Daarom hebben we gekozen voor een kwaliteitsproduct met een wat langere inwerktijd van 15 minuten omdat een kortere inwerktijd nu eenmaal betekent dat het middel om dat te bereiken agressiever moet zijn.

Bij Lash Up! willen we daarnaast  heel graag dat onze stylistes tevreden zijn over ons en onze producten. Dus zorgen we voor een goede kwaliteit, uitstekende en persoonlijke service en denken we graag mee door de prijzen schappelijk te houden.

Wil je de producten van Victoria VYNN of Layla liever eerst uitproberen? Je bent op afspraak van harte welkom bij ons in Strijen!

Heb je een groothandel en opleidingsmogelijkheden en heb je interesse in distributie van een of meer van onze merken? Mail ons dan op info@djasa.nl en vertel ons welk merk je zou willen distribueren en waarom. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

De waardering van www.djasa-nagellak.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 71 reviews.