Groothandel

Groothandel nagelproducten en wimperlifting

In onze groothandel verkopen we de nagelproducten van Victoria VYNN en de producten van Lash Up! voor wimperlifting. Deze producten zijn alleen zichtbaar voor klanten met een wholesale account en worden alleen verkocht aan professionals met een branchegerelateerde inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Wil je de producten van Victoria VYNN of Lash Up! wimperlifting inkopen? Maak dan een account aan in onze webshop en mail ons je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij zullen vervolgens je account omzetten naar een wholesale account waarmee je de producten kunt bekijken en bestellen.

Met een wholesale account ontvang je ook een aantrekkelijke korting op de gellak van Layla Cosmetics.

groothandel nagelproducten

Victoria VYNN

Victoria VYNN is een merk met prachtige producten voor creatieve nagelprofessionals. Er zijn 2 collecties gellak. De innovatieve Pure lijn is zo hoog gepigmenteerd dat het in 2 dunne laagjes dekt. De Pure gellak kan verwijderd worden met een speciale remover op basis van alcohol i.p.v. aceton. Daarnaast is er een serie kwalitatief hoogwaardige UV buildergels. Ook aan salonbenodigdheden is gedacht. Er zijn diverse producten leverbaar om Victoria VYNN in je salon door te voeren, zoals armsteunen, schorten, onderleggers, colorwheels, posters etc.

Lash Up!

Bij Lash Up! geven we allereerst om de wimpers van jouw klanten. Wimpers zijn tenslotte kwetsbaar. Daarom hebben we gekozen voor een kwaliteitsproduct met een inwerktijd van 15 minuten. Omdat een kortere inwerktijd nu eenmaal betekent dat het middel om dat te bereiken agressiever moet zijn.

Bij Lash Up! willen we daarnaast  heel graag dat jij, als styliste, tevreden bent over ons en onze producten. Dus zorgen we voor een goede kwaliteit, uitstekende en persoonlijke service en denken we graag met je mee door de prijzen schappelijk te houden.

Wil je de producten van Victoria VYNN of Layla eerst uitproberen? Je bent op afspraak van harte welkom bij ons in Strijen!

 

De waardering van www.djasa-nagellak.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 57 reviews.